У церкві Покрови охрестили 9-річного мешканця сихівського модульного містечка і повінчали його хрещених

Опубліковано:
Львівська міська рада

У модульному містечку «Маріяполіс» прийняв тайну хрещення Руслан, який разом з сім’єю вимушено переїхав жити до Львова. Цього ж дня взяли шлюб його хрещені батьки. Охрестив Руслана і повінчав подружжя отець Андрій, який є співкоординатором сихівського модульного містечка.

9-річний Руслан, разом з мамою Марією і молодшим братом Рінатом, вимушено покинув рідну Одесу і переїхав до Львова.

«Через бойові дії я вирішила залишитись у Львові, адже тут набагато спокійніше, ніж в Одесі. А спокій це те, що зараз просто необхідно дітям. Як тільки запропонували зупинитись в «Маріяполісі» – одразу погодилась, Тут дуже добре, комфортно, а ще хороші працівники, які дуже у всьому допомагають.

А прийняла рішення про хрещення старшого сина, тому що хотіла, щоб у дитини був янгол-охоронець. Все ж таки зараз триває війна. Уже обрала хрещених і для молодшого синочка. Але вони його чекають вдома», – розповіла пані Марія.

Хрещеними батьками для Руслана стали Юлія й Дмитро з Херсона, які зараз також проживають у модульному містечку. За греко-католицьким обрядом, хрещені батьки дитини повинні бути повінчаними, тож майбутні хресні без роздумів взяли шлюб у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Повінчав пару і похрестив Руслана отець Андрій.

Родини готувались до обряду хрещення і вінчання дуже серйозно. Усі члени сім’ї придбали вишиванки. Окрім Руслана. Хлопець отримав вишиванку у подарунок від отця Андрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівському перинатальному центру передали інкубатор для передчасно народжених дітей

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ