Приватний забудовник подарує місту школу на Новому Львові

Опубліковано:
Resident Development

Забудовник вирішив проінвестувати проєкт школи на 500 учнів на вулиці Героїв Крут. На місці будови вже роблять геологічні дослідження – усе, як того вимагає закон і параметри якісної роботи.

Головний корпус школи складатиметься з освітнього двоповерховий атріумний простору. Діти отримають приміщення, які прозорими скляними перегородками відділятимуть класи від загальної території. Проєктанти зроблять це для того, аби діти відчували себе у відкритому просторі – так це відповідатиме найсучаснішим вимогам нової української школи та й останнім тенденціям шкільної освіти у світі.

«Головна ідея: максимально світлого приміщення, щоби школа була буквально пронизана світлом. Для нас, творчого колективу Kudin Architeks, проєкт будівлі школи став просто справою честі», — повідомляє архітектор Віктор Кудін.

Автори проєкту спілкувались з освітянською громадою міста. Львівські педагоги напрацювали свої зауваження, які проєктанки внесли в оновлений проєкт і представили громаді повторно усередині травня.

Фінансування на зведення школи надасть компанія Resident Development, а забудову куруватиме благодійний фонд «Країна дитячих мрій». Саме він має стежити за обігом коштів щодо проєкту, виконанням усіх вимог, передбачених договорами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маленькі сихівчани зібрали 15 тис. грн на допомогу ЗСУ



Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ