З нагоди Олімпійського дня на Сихові відбулося Свято боротьби

Опубліковано:

В суботу, 18 червня, на площі біля школи №98 відбулося спортивне дитяче свято до міжнародного Олімпійського дня. Діти брали участь в загальній розминці, майстер-класі, спортивній вікторині, а також спробували свої сили в новому для себе виді спорту.

Тетяна Борисенко (Лавренчук), срібна призерка Європейських ігор, майстриня спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, провела з дітлахами спільну веселу розминку й показовий майстер-клас.

Також на святі відбулися виступи юних вихованців львівських СДЮШОР “Спартаківець” та ДЮСШ імені Петра Короля, під час яких усі охочі могли спробувати свої сили у боротьбі й записатися у спортивну секцію.

Фахівці відділу культури, молоді та спорту Львівської районної державної адміністрації Ольга Калиновська й Надія Первачук у цікавій формі провели для усіх присутніх олімпійську вікторину.

Команда “Лови момент” організувала для дітей розважальну зону і створила незабутню святкову атмосферу.

Спортивне свято завершилося нагородженням учасників вікторини та кращих у борцівських поєдинках медалями й тематичними подарунками від НОК України.

До слова, свято спортивної боротьби відбулося за активної співпраці відділення НОК України у Львівській області з Львівською районною державною адміністрацією, обласною Асоціацією вільної боротьби та спортивним клубом “Бастіон”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На благодійному тренуванні з важкої атлетики львів’яни зібрали 13 тисяч грн для ЗСУ.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ