Зареєструватись на спрощене ЗНО можна до 19 квітня

Опубліковано:
BBC

Міністерство освіти та науки України продовжило реєстрацію на участь у національному мультипредметному тестуванні до 19 квітня. Про це розповіли на офіційному сайті МОН.

Абітурієнти, які зареєструвалися для участі в ЗНО, обов’язково мають у травні підтвердити бажання складати НМТ та повідомити організаторам регіон, у якому вони складатимуть тестування в липні.

“Завдяки освітянам і технологіям дистанційного навчання, наперекір складнощам у більшості регіонів, вдається організувати освітній процес. Нагадаю, що 1 квітня відбулася презентація моделі вступу у 2022 році. Аби вступити до омріяного університету кожен охочий має складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь”, – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Додамо, що за інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, якщо у вас вже є сертифікат учасника ЗНО, варто увійти на свою інформаційну сторінку (номер і PIN-код для входу – на сертифікаті), щоб отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій. Якщо не має сертифіката – номер та PIN-код для входу вам повідомлять згодом.

УЦОЯО радить учасникам тестування утриматися від повторного формування карток. Адже ви уже є потенційним учасником вступних тестів до закладів вищої освіти, якщо заповнили реєстраційну картку та зібрали пакет реєстраційних документів, віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Сім останніх слів Ісуса на хресті” звучатимуть цієї неділі на Сихові.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ