В Україні створили дитячий онлайн-садок

Опубліковано:
Укрінформ

Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ запустили онлайн-садок НУМО для дітей віком від 3 до 6 років. Сьогодні, 14 березня, на ютуб-каналі МОН вийшло перше відеозаняття для діток.

Нова освітня ініціатива створена, щоб допомогти батькам відволікти дітей від жаху за вікном пізнавальним та розважальним контентом. Переглядати заняття можна на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ та на платформі MEGOGO.

Програму дитячого садочка нового формату розробила команда вихователів та психологів на чолі із Соломією Бойкович, експерткою з дошкільної освіти. Онлайн-садочок призначений зберегти зв’язок малюків з освітнім і розвивальним процесом.

“У найскладніший для України час МОН спільно з партнерами розробляють платформи, різні канали комунікації, аби діти мали змогу навчатися. Завдяки дистанційним технологіям, ЮНІСЕФ запускає дитячий садок НУМО для дошкільнят.

Цей проект є платформою, на якій батьки та вихователі зможуть знайти усі необхідні розвивальні матеріали у відкритому доступі. Для нас важливо, щоб, незважаючи на складнощі, вже з раннього віку освіта для української малечі була комфортною, корисною та цікавою”, – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

До слова, сьогодні, 14 березня, всі заклади загальної середньої освіти Львівської МТГ відновили навчання. Учні навчаються з використанням дистанційних технологій, оскільки у навчальних закладах перебувають внутрішньо переміщені особи, які через війну були змушені покинути свої домівки і тимчасово переїхати до Львова. Детальніше можна прочитати тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як допомогти пораненим військовим у Львові.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ