Куди подівся низькопідлоговий трамвай з бортовим номером 1183 і чому він не їздить більше року?

Опубліковано:

У місті є дев’ять трамваїв марки «Електрон», які Львів купив у 2013 році та у 2015-2016 роках, але не всі вони виїжджають на маршрути. Про це повідомляє Твоє місто. Зокрема, наприклад у жовтні на маршрутах курсувало сім «Електронів», у листопаді – п’ять, а у грудні два. Куди діваються львівські трамваї – читайте далі.

Нещодавно на Гарячій лінії міста львів’янин звернувся із питанням про те, чому трамвай 1183 не виходить на маршрут.

На Гарячій лінії відповіли, що на цей час проводиться обкатка після середнього ремонту та буде виставлено на маршрут даний вагон до 23 березня. Зокрема, ми вирішили дізнатися більше, що справді сталося з трамваєм.

Як повідомили у пресслужбі Львівелектротранс, зараз на лінії є 5 низькопідлогових трамваїв марки “Електрон”. Ще три стоять в очікуванні середнього ремонту, у одного поточний ремонт. І ще один знаходиться на підіймачі на проточуванні бандажів(у трамвая не традиційні колеса, а металеві кола, які називаються “бандажі”. Від довгого використання на колії вони “сточуються”, тому є таки процедура, яка називається обточка бандажів)”.

Зокрема, вагон 1183 зараз перебуває на стадії завершення середнього ремонту, з наступного тижня планують запускати його на маршрут. Зараз він проходить обкатку після середнього ремонту, а це стандартна процедура для усіх без виключення трамваїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборація медиків: львівські та американські лікарі прооперували 7-річну дівчинку з вадами серця

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ