На “Шуварі” відкрили перший консультаційний кабінет із питань касових апаратів

Опубліковано:

Як зазначив Ігор Комендат, начальник ГУ ДПС у Львівській області, для тих підприємців, які вирішили використовувати власні гаджети та скористатися безкоштовним програмним забезпеченням, яке можна завантажити на веб-сайті податкової служби, жодних додаткових витрат не передбачається. Про це повідомляє Форпост. 

«Ринок «ШУВАР» є сумлінним платником податків, щороку відзначається податковою службою Львівщини, як один з найкращих на теренах області як за обсягами сплати податків та прозорих відносин з найманими працівниками, так і за відсутністю порушень податкового законодавства. Результатом нашого спільного проекту буде обізнаність підприємців та унеможливлення вчинення ними порушень у сфері розрахункових операцій», – зазначив Ігор Комендат.

Для прикладу,  ФОП на другій групі єдиного податку протягом календарного року і надалі зможе застосовувати спрощену систему оподаткування. Граничний обсяг доходу у цьому році для такого підприємця складає 5,421 млн. грн. Фіскальний чек у паперовому вигляді для тих суб’єктів господарювання, що застосовують ПРРО, надавати покупцю не обов’язково, сплачувати щомісячно за обслуговування ПРРО також не потрібно.

Додамо, що ПРРО (програмний реєстратор розрахункових операцій) – це софтверне рішення для реєстрації розрахункових операцій, яке можна використовувати на звичайному смартфоні, планшеті чи іншому гаджеті.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ