Джерело запрошує на благодійне дитяче свято

Опубліковано:
Центр Джерело

Львівський міський центр реабілітації “Джерело” запрошує львів’ян на благодійне інклюзивне свято з нагоди Дня захисту дітей, яке відбудеться 3 червня. Цього літа свято проведуть уже вп’яте, відвідати його можна зробивши благодійний внесок. Придбати квиток можна за посиланням.

“Велике Дитяче свято” – це велика подія для Центру, адже на кілька годин територія на проспекті Червоної Калини, 86-А перетворюється на свято, яке рятує життя. Кошти виручені з продажу квитків будуть використані для допомоги дітям та молоді з інвалідністю.

На святі гостей чекатиме ярмарок, де кожен зможе придбати їжу, солодощі та лимонад, а також аніматори, виступи дитячих колективів, лотерея, великі шахи, майстер-класи для різних вікових груп дітей, фотозона, спортивні розваги, шкільний патруль поліції та багато інших сюрпризів. Свято триватиме 3 червня з 11:00 до 14:00, усі гості отримають подарунки за небайдужість до Дня дитини в Джерелі.

“Це велике свято дитинства та рівності, свято на якому формується культура прийняття кожного та руйнуються мури не прийняття дітей з інвалідністю. Мета великого Дитячого свята – це об’єднати довкола поширення ідеї інклюзивності велику спільноту людей, які будуть носіями змін на рівні міста та держави, які будуть транслювати навички та філософію прийняття кожної дитини та особи. 

Також метою є збір благодійних коштів на підтримку діяльності та розвиток Центру Джерело. Окрім основної будівлі Центру уже відкрили 5 філій Джерела у Львові, у наступних приміщеннях нових філій проводяться ремонтні роботи,” – розповіли в Центрі Джерело.

Встигніть придбати квиток! Додамо, що оплатити благодійний внесок можна і за допомогою єПідтримка за посиланням.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ