Хвостаті історії: як біля Шувару розшукували власницю Кане-Корсо

Опубліковано:

Історія домашнього улюбленця, якого знайшли біля Верхнього Шувару розчулила сихівчан.

За словами керівника пресслужби патрульної поліції Львова Катерини Рибій, собака був прив’язаний і не підпускав до себе нікого. Морозна погода додала шалених переживань за долю Кане-Корсо, адже приймати допомогу хвостатий агресивно відмовлявся.

«Підійти до себе не дає. Наляканий (від цього кидається, на кожну спробу до нього наблизитися) змерзлий», – зауважила Катерина Рибій.

Проте холодна історія хвостатого загуби вирішилась вже о 9 ранку. Власниця собаки знайшлась і забрала його додому.

В соціальних мережах озвучили 2 історії з однаково щасливим фіналом:

  • Собака був прив’язаний біля Верхнього Шувару впродовж усієї ночі. Тому почали шукати спеціалістів, які могли б перевірити стан здоров’я та забрати на перетримку Кане-Корсо.
  • Собака, під час ранкової прогулянки о 6 ранку, зірвався з повідка і побіг. Його знайшли біля Верхнього Шувару і прив’язали, аби не гуляв далі. Власниця пса шукала його на місці прогулянки – в лісосмузі, а вже о 9 ранку обнімала хвостатого бешкетника і відвела додому.

Правдивою, виявилась друга версія. Як зазначила у телефонній розмові Катерина Рибій, пес загубився з ранку (ред.. орієнтовно 6 ранку).

«Версія, що пес був всю ніч – це не правда. Власниця з ранку вигулювала пса, він зірвався і побіг. Все з ним добре, на щастя, пошуки тривали лише до 9 ранку», – зазначила Катерина Рибій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минуле, сьогодні та майбутнє сихівської Зубри

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ