Львів’янин просить облаштувати велодоріжку на вул. Луганська

Опубліковано:

На Єдиному порталі міських петицій зареєстрували е-звернення щодо облаштування велодоріжок та тротуарів на вулиці Луганській, де досі немає якісної велоінфраструктури. Підтримати петицію можна за посиланням.

Дана петиція не є новою, адже аналогічну, з таким же зверненням, у 2019 році уже зареєстрували. Тоді петиції вдалось зібрати лише 92 голоси, відповідно звернення львів’ян не розглянули депутати Львівської міської ради. Очевидно, що за 3 роки на вулиці Луганській нічого не змінилось і львівські велосипедисти подали звернення знову.

“Прошу обладнати вулицю Луганську велодоріжками та тротуарами (особливо ділянку від вулиці Стрийської до Сихівського мосту). Рух на велосипеді на даній ділянці можна здійснювати виключно по проїжджій частині з ризиком для життя, т.я. автомобільний рух дуже інтенсивний. Місця для обладнання тротуару та велодоріжки більше ніж достатньо. Зробімо Львів дійсно європейським містом з комфортною велоінфраструктурою,” – зазначили у петиції.

На сьогодні, е-звернення зібрало 11 голосів з 500 необхідних. До завершення збору підписів у львів’ян є ще 58 днів. Не відкладайте і проголосуйте, адже дане питання справді турбує ваших сусідів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихівський транспорт повертається на вул. С.Бандери.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ