Мріяв зустрітись з українськими ютуберами? Тепер це можливо

Опубліковано:
Фото: scalefluence.com

У вівторок, 23 листопада, відбудеться перша лекція та сесія питань-відповідей проєкту “LecturTube”, де учасники зможуть порозмовляти із блогерами українського ютубу.

Захід триватиме чотири дні та складатиметься із чотирьох лекцій, кожну з яких проводитимуть ютуб-блогери на платформі Google meet. Серед запрошених гостей будуть ютубери із таких каналів: “Загін Кіноманів”, “УкрЮтюбПроєкт”, “Історія без міфів” та “Твоя підпільна гуманітарка”.

Ми вирішили організувати цей проєкт, щоб створити платформу для комунікації між людьми та їх улюбленими блогерами. Більшість людей через велику масу російського не помічають, що існує хороший контент і рідною мовою, тому ми хочемо познайомити їх з ним”, – розповідає організаторка Ольга Парубій.

Сама ідея проєкту полягає у поширенні україномовного простору. Спікери даватимуть лекції на тему кіно, розвитку та перспектив українського ютубу, історії, самореалізації та історій створення їхніх каналів.

Спікерів я підбирала особисто. Хотілось порозмовляти із тими, кого я справді часто дивлюсь, та чию думку хочу почути на різні теми. Саме за цим принципом я розраховувала, що якщо я зроблю цікаво для себе – буде цікаво і учасникам проєкту“, – додає Ольга.

Долучитись до телеграм-каналу можна тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здай кров – допоможи новонародженому

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ