Львівщина вийде з “червоної” зони

Опубліковано:
Фото: Укрінформ

Сьогодні, на брифінгу, 22 листопада, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко повідомив, що уже цього тижня Львівщина вийде з «червоної» зони карантинних обмежень.

На Львівщині ситуація з коронавірусним захворюванням покращується, кількість хворих зменшується. Впродовж кількох днів в області було менше 1000 хворих на Covid-19. Нагадаємо, що тривалий час на Львівщині в день фіксувало 1,5 тис.хворих.

Серед показників, які впливають на встановлення рівня епіднебезпеки є: кількість виявлених хворих на коронавірус, завантаженість ліжок із киснем та кількість госпіталізацій. Міністр охорони здоров’я заявив, що згідно з усіма показниками ймовірно цього тижня Львів та Львівська область вийде з “червоної” зони. 

«За карантинними індикаторами Львівська та Луганська області виходять з «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Тому на цьому тижні ініціюватимемо засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Середній час перебування регіонів у «червоній» зоні майже не змінився і становить 30-35 днів, як і минулої весняної хвилі», – повідомив Віктор Ляшко.

Проте рішення чи перейде Львівщина в “жовту” зону чи ні має прийняти Державна комісія ТЕБ і НС. За словами Віктора Ляшка, МОЗ ініціюватиме її засідання вже цього тижня. Нагадаємо, що з 22 листопада учні усіх класів повернулись до очного навчання, а також відновили свою роботу заклади культури, гуртки та секції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові палав автомобіль

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ