Львівські безхатьки тепер зможуть провакцинуватись

Опубліковано:
Фото: dniprograd.org

У Львові організують пункт вакцинації для безхатьків. Про це повідомили на сайті ЛМР.

Безхатьки зможуть щепитись у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, на вул.Кирилівській, 3а. Пункт вакцинації буде працювати з п’ятниці, 26 листопада, з 11:00 до 18:00. Це організовується для того, щоб безпритульні могли отримати щеплення та захистити своє життя і здоров’я від коронавірусу.

Як зазначає директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Ільчишин Ольга, вакцинацію організовують для людей, які приходять на харчування, на роздачі до благодійних організацій.

До нас приведуть людей, які перебувають в реабілітаційних центрах В першу чергу це для людей, які знаходяться в кризі, яким можливо не було зручно піти в інші центри вакцинації, проте абсолютно кожен може прийти сюди і провакцинуватись. У нас будуть доступні всі вакцини, проте обговорюється питання щодо AstraZeneca. Будуть видаватись документи на загальних підставах, якщо в людей вони є, якщо немає документів, то видається медична довідка, яку в подальшому можна буде обміняти на сертифікат”, – коментує Ільчишин Ольга

Загалом по Львову є близько 2040 безхатьків, зокрема у Сихівському районі близько 200.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Сихівському районі відключатимуть світло

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ