Брудний Сихів: стихійні сміттєзвалища на околицях району. Фото

Опубліковано:

Стихійні сміттєзвалища, на жаль, не рідкісна ситуація на околицях Львова. Одне з таких збираються ліквідувати в Сихівському районі.

Активісти вже привернули увагу місцевої влади до екологічної проблеми в районі. Стихійне сміттєзвалище з’явилось поряд з пожежною частиною №2 Сихівського району.

Як зазначає екоактивіст Олексій Мінтій, вже надіслані звернення до департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради та Держекоінспекції Львівської ЛОДА.

«Ми вже розіслали звернення та чекатимемо на зворотній зв’язок, а головне результат – ліквідація стихійного сміттєзвалища. Звісно, це не єдина в місті точка. На жаль, ця проблема систематична, адже ліквідація того що існує не означатиме, що люди закінчать викидати сміття у невідведених для цього місцях», – зазначає Олексій Мінтій.

Сміттєзвалище поряд з пожежною частиною №2 з’явилось вже давно. Водій нерегулярних перевезень, який часто паркується поряд, розкриває історію екопроблеми.

«Вже не раз помічав, як хтось під’їжджає машиною, швидко скидає і одразу їде. Це хтось не місцевий, бо водії з гаражного кооперативу поруч такого не роблять, я сам бачив. Хтось їздить сюди і скидає сміття», – зазначає водій Володимир.

Редакція «Сихів.Медіа» вже направила інформаційний запит у департамент з питань поводження з відходами Львівської міської ради щодо фактичної ліквідації стихійного сміттєзвалища. Будемо тримати на контролі вирішення ситуації.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ