Сихів велопішохідний: капремонти вулиць завершать до кінця року

Опубліковано:

На Сихові одночасно ремонтують декілька пішохідних зон, облаштовують велосипедні доріжки та оновлюють тротуари.

Станом на сьогодні, ремонтні бригади працюють на шести вулицях Сихівського району. Як зазначають у Сихівській районній адміністрації, ремонтні роботи проводять за адресами:

  • Сихівська
  • Пимоненка
  • Хоткевича
  • Тернопільська
  • Ч. Калини
  • Я. Гашека

Проте не всі об’єкти будуть здані цьогоріч. Більшість адрес заплановано закінчити  в грудні 2021, але декілька продовжаться ще наступного року.

«Вулицю Сихівську розпочали ремонтувати ще у 2019 році. Цьогоріч в проєкті капітального ремонту вулиці плануємо досягти 80% виконання. Робота кипить, поки є добра погода працюємо», – зазначає заступник голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк.

Капітальний ремонт вулиці Сихівської обійдеться майже в 16 мільйонів гривень. Лише цьогорічний бюджет склав 3 342 тисяч гривень. Завершення робіт заплановане на 2022 рік.

Як зазначають в Сихівській районній адміністрації, в планах по утриманню дорожньої інфраструктури на 2021 рік було проведення капітальних ремонтів доріг  та тротуарів, внутрішньоквартальних доріг, а також виготовлення проєктно-кошторисної документації. Загальна сума на капремонти Сихова цього року сягнула за 71 мільйон гривень, а територіальне оновлення стосується більш як 20 тисяч квадратних метрів.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ