Аварійна 46: колесо влучило в авто

Опубліковано:
Варта 1

1 листопада в автобусі «Електрон», який курсує за маршрутом №46, під час руху відлетіло колесо. Про це повідомляє Захід.нет.

Зазначимо, що колесо відлетіло під час руху автобуса та влучило у припаркований автомобіль Ford Focus на вул. Мазепи, 2а. На місце події викликали патрульних для оформлення ДТП. Внаслідок події ніхто не постраждав. На момент ДТП пасажирів в салоні не було. 

“Зі слів водія, він якраз їхав на маршрут, коли його підрізало невідоме авто. Щоб уникнути ДТП, він звернув у бік, внаслідок чого автобус наїхав на бордюр. Водій повідомив диспетчерам, що повертається в АТП. Саме коли він розвернувся, в автобусі відлетіло заднє ліве колесо. Наразі в АТП проводять перевірку та з’ясовують обставини”, – прокоментувала речниця АТП-1 Ірина Рєвунова.

На водія складено протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), що тягне за собою накладання штрафу в розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або ж позбавлення права керувати транспортними засобами від шести місяців до року часу.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ