Унікальні операції: лікарі 8-ї міської клінічної лікарні творять чудеса

Опубліковано:
8-а міська клінічна лікарня

Лікарі 8-ї міської клінічної лікарні м.Львова почали робити унікальні операції на суглобах, які практикуються лише у кількох українських клініках. Про це повідомили на офіційній сторінці медзакладу у фейсбуці.

Чоловіки і жінки з такими патологіями, як коксартроз та гонартроз змушені відновлюватись упродовж тривалого часу після заміни одного суглоба перед заміною іншого і не мають змоги відчувати комфорт та якість ходьби без болю та обмежень.

Хірурги 8-ї лікарні зробили таку операцію за один раз, що дозволить пацієнтам швидко відновитися та за короткий період часу повернутися до звиклого ритму життя.

“Одній з пацієнток, якій водночас замінили два кульшових суглоби 72 роки і на ноги вона самостійно стала за два дні після операції. Почувала вона себе добре і відновилася без ускладнень,” – повідомляють у 8-й міській клінічній лікарні.

Лікарі додали, що другий пацієнт “безмежно тішиться, що більше не відчуватиме жахливого болю при ходьбі, і дуже швидко повернеться до роботи, яку був змушений покинути через неможливість рухатися”.

8-а міська клінічна лікарня

Додамо, коксартроз це захворювання, при якому руйнуються хрящі, що покривають поверхню голівки стегна і вертлюжної западини. Хвороба розвивається поступово і викликається різними причинами: гормональні зміни, порушення кровообігу внаслідок травми, запальні процеси, ожиріння, вроджена схильність, травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Сихівському районі з’являться ще 2 камери автофіксації порушень ПДР

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ