Проблемний 57-ий: чого чекати пасажирам?

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

З 10-го вересня у Львові відновили роботу автобусного маршруту №57, проте для жителів міста і досі є проблемою добратися з одного пункту призначення в інший. Що стало перешкодою виконання обіцянки та яким буде вирішення цього питання?

Декларували – 4, випустили – 3, їздить – 2” – такий висновок зробила журналістка Сихів Медіа промоніторивши ситуацію стосовно 57-го автобуса.  Як раніше проінформував керівник ЛКП АТП-1 Орест Хамула, на маршруті №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича (Онколікарня), на дорогу мали виїхати 4 автобуси середнього класу, проте зараз цю кількість зменшили до 3.

 

“На жаль, зараз це дуже збитковий, соціальний маршрут, на який просто немає дофінансування. Автобуси виходять з ладу, водії повинні отримувати заробітну плату, тож коштів на ще один додатковий,четвертий автобус поки немає. Можливо, з часом, місто додасть ці кошти і ця ситуація владнається”, – ділиться фахівець зв’язків з громадськістю АТП-1 Ірина Рєвунова.

Станом на 14:00 програма “EasyWay” показує 2 автобуси, які курсують на дорозі. Зі слів фахівця зв’язків із громадськістю АТП-1 Ірини Рєвунової, в одному автобусі трапилась поломка, тож він був вимушений зійти з маршруту.

 

Нагадаємо, що маршрут №57 створили у червні 2019 року, і його обслуговували 5 автобусів.Через карантинні обмеження, у березні, 2020, у місті перестали курсувати більшість приватних і декілька комунальних маршрутів. Тому роботу маршруту №57 було тимчасово призупинено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Сьогодні Україна відзначає День усиновлення

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ