У Львові запрацювали оновлені електронні табло

Опубліковано:

Фото: ЛМР

 

Електронні табло у Львові покращили новими процесорами. Тепер на зупинках можна побачити час прибуття не лише тролейбусів і трамваїв, а й автобусів. Проте, незважаючи на оновлену функцію, табло відображають лише ті маршрути, на яких встановлені GPS-навігатори.

Як інформує Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор» у режимі прогнозування вже запрацювали електронні табло на 16 зупинках. Зокрема, одна із зупинок знаходится у Сихівському районі, а саме на вул.Угорській.

Додамо, що табло відображає весь громадський транспорт, у якому встановлені GPS-навігатори. Онлайн-маршрутом обладнані лише декілька автобусів, але їх встановити мають самі перевізники.
На зупинках, де курсують лише автобуси, без трамваїв чи тролейбусів, встановлювати нові електронні табло не планують, повідомляють у “Львівавтодор”.

“На електронних табло є 3 колонки, які показують і час прибуття, і назву маршруту, і номер трамвая, тролейбуса чи автобуса. Те, що воно виглядає не так, як в Європі чи Америці, так в них і розетки зовсім інші, ніж у нас“, – коментує речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У неділю частина сихівського транспорту буде їздити зі зміненим маршрутом

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ