Сихівчани діляться досвідом з освітянами Славської ОТГ

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

У четвер, 23 вересня, представники навчальних закладів зі Славської територіальної громади відвідали декілька Сихівських шкіл, з метою ознайомитися з їхньою специфікою впровадження освітньої діяльності. 

У зв’язку з нововведенням карантинних обмежень міської комісії ТЕБ і НС заборонено  відвідувати школи, тому керівництво школи № 96 та ліцею “Сихівський” провело екскурсію зовнішнім периметром. Також директори даних навчальних закладів показали інструменти залучення коштів з бюджету місцевих громад до облаштування спортивних майданчиків. 

Окрім того, гості мали можливість поспілкуватись і поставити запитання щодо ключових проблем освітньої галузі в Львівській області Голові депутатської комісії освіти в обласній раді Іванні Герус. 

Завершальним етапом візиту було ознайомлення з місцевим відділом освіти в Сихівському районі, де організатори висловили подяку за теплий прийом Голові відділу Зоряні Хонько. Також було проведено сесію стратегування розвитку освіти Славського ОТГ проєктним менеджером інституту суспільних ініціатив Ігорем Шолтисом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пункти вакцинації у сихівських школах: зміни

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ