Побачив? Прибери! Сихівчан закликають долучитись до Всесвітнього дня прибирання

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Цього місяця у Львові відбудеться масштабна міська толока в рамках World Cleanup Day. Її проведуть у кожному районі Львова, зокрема і у Сихівському. Сихівчани зможуть доєднатись до акції у сихівському лісопарку.

Міське прибирання заплановано на 18 вересня, проте організатори зазначають, що через дощ, буревій, град в деяких районах акцію ймовірно перенесуть на суботу, 25 вересня. На сьогодні, 17 вересня, уже відомо, що прибирання в Сихівському районі відбудеться 25 вересня. 

Мешканці району можуть долучитись до акції в парку Івана Павла ІІ з 09:30 до 13:00 год. Бажаючих взяти участь закликають приносити рукавички, великі пакети для сміття та комфортно одягнутись для прибирання, а також не забувати засоби індивідуального захисту. Реєструватись, аби стати частиною акції, непотрібно, проте якщо у вас з’являться додаткові питання, телефонуйте координатору прибирання – +380938642621, Сергій. 

“Ми вже 6 років проводимо толоку в Сихівському лісі і за цей час ми достатньо його прибрали від папірців, шин, холодильників і шприців. В нас вже склалась така команда з небайдужих сихівчан, які щороку долучаються до цієї акції. Цього року ми знову долучаємось до Всесвітнього дня прибирання. Ми вирішили підтримати ініціативу всього світу і, щоб Сихів теж був включений у цю карту прибирань. Хочу сказати, що люди, які доєднаються до цієї масової акції отримають сертифікат про участь”,- прокоментував координатор Сихівського лісопарку Канюка Сергій.

До слова, World Cleanup Day – міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання. Її головна мета – врятувати планету від сміття та сформувати свідомість у громадян щодо дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Традиційно в третю суботу вересня у 24 областях України та 180 країнах світу люди прибирають парки, ліси, лісопарки, займаються благоустроєм зелених зон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 500 нових сихівських дерев та кущів: де чекати.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ