Благодійний збір коштів, фестиваль та фотовиставка – в новому дайджесті

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Редакція Сихів.Медіа лічить тижні щоп’ятничним дайджестом, який виходить за підтримки оптового ринку “Шувар”. Якщо вам є про що розповісти і ви хочете потрапити у наступний випуск підсумкових новин на Сихів. Медіа — надсилайте свої фото та історії на нашу електронну скриньку sykhiv.media@gmail.com.

  • На Шуварі продаватимуть наліпки-серця, щоб врятувати маленьку львів’янку

Команда “Шувару” спільно з волонтерами організувала проєкт по збору коштів для Вікторію Полюги. Однорічної львів’янки, яка має рідкісне генетичне захворювання СМА (спінальна м’язова атрофія). Цю хворобу можна вилікувати одни уколом, який коштує 65 мільйонів гривень, і зробити це треба у найближчі місяці. Вже з вівторка, 3 серпня, на ринку можна буде придбати наліпки-серця, кошти від продажу яких підуть на порятунок Вікторії.
Працівники та підприємці Шувару об’єдналися задля порятунку маленької львів’янки.

“Спільно з волонтерами команда Шувару створила наклейки, які ми пропонуємо придбати покупцям ринку. Ці наклейки символізують велике серце, кожної людини, яка зробила внесок у порятунок Вікторії. Адже можна не мати мільйона гривень, але бути одним із мільйона. Магазини на ринку, де можна придбати такі наліпки, будуть промарковані спеціальними плакатами. Тому запрошуємо усіх небайдужих долучатися та допомагати. Усі зібрані кошти ми перерахуємо маленькій Вікторії Полюзі”,- розповіли у відділі маркетингу оптового ринку “Шувар”

Також волонтери створили у Фейсбуці сторінку допомоги для порятунку маленької Вікторії.

 

 

  • Встигни зареєструватись на щорічний фестиваль “Вітер На-Дії”! 

Фестиваль “Вітер На-Дії” — всеукраїнський фестиваль молоді, ініційований Комісією у справах молоді Української Греко-Католицької Церкви. Цьогоріч фестиваль відбудеться 12 вересня на території корпусу УКУ, що на вул. Козельницька, 2. Встигни придбати квиток за посиланням до 1 серпня, поки ціна не зросла. Аби потрапити на свято необхідно мати при собі документ, який засвідчує особу та квиток, який можна видрукувати або ж показати на дисплеї смартфону. 

Вхід на територію розпочнеться з 09:00 год, програма фестивалю триватиме до 22:00. Повну програму заходу ще не оприлюднили, організатори з різних куточків України шукають учасників та формують найкращу подію року. Наразі є приблизний “план дій”:

  • 11:00 – Божественна Літургія
  • 13:00 – відкриття усіх локації фестивалю
  • 18:30 – вечірній концерт

Додамо, що в Стрийському парку на денній сцені виступатимуть християнські гурти та впродовж дня працюватиме food court. На території УКУ відбуватимуться інтелектуальні майданчики, майстер-класи, воркшопи, виступи блогерів та багато іншого.

 

 

  • На виставці в Мистецькому Арсеналі в Києві представили світлини Сихова
Вчора, 29 липня, відбулося відкриття знакової для української фотографії виставки Чутливість. Сучасна українська фотографія”. Серед світлин представлено роботи сихівського вуличного фотомитця Тараса Бричко, який надав світлини з двох серій: «Sykhiv» та «Out of Time».
 
“Особливо приємно, що кожна з цих серій представлена вперше і саме тут – на одному з головних майданчиків країни Мистецький Арсенал. Виставка вражає своїми масштабами, де представлено роботи більше 60-ти авторів,” — прокоментував Тарас Бричко. 
 
 

 

  • Змагання зі спортивного орієнтування на Сихові

 

Цими вихідними у Львові стартує Відкритий Кубок Львова зі спортивного орієнтування. В суботу, 31 липня, учасники події змагатимуться в спринтерській дистанції на Сихові.

Подію організовує Львівська обласна федерація спортивного орієнтування за підтримки Львівської міської ради. В рамках Кубку спортсмени зможуть позмагатись в 26-ти категоріях, які розподілені залежно від віку та статті (кожна вікова категорія матиме чоловічий та жіночий забіг) – 10, 12, 14, 16, 18, 21А, 21Е, 35, 45, 55, 65, 70+ OPEN та KIDS.

Учасників заходу очікує дві лісові та одна міська спринтерська дистанція з окремим видовищним фіналом для елітних груп. Реєстрація на Відкритий Кубок Львова за посиланням.

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ