Сихівчан кличуть на турнір радіокерованих авто

гонки
Опубліковано:

Фото: Lviv RC racing club

 

Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» стартував перший Кубок України з автомодельного спорту та шосейних перегонів. До цього залучили 85 пілотів з десяти областей нашої країни. Про це повідомили на офіційному сайті «Арени».

Як зазначають організатори, метою такого заходу є привернення уваги молоді до автомобільної індустрії. Ініціатори змагань наголошують, що спробувати себе в технічному спорті може будь-хто.

На глядачів чекають моделі зі швидкістю понад 70 км/год, гнучкі авто зі справжньою трансмісією та копії болідів у зменшеному розмірі.

«Ці змагання виглядають, як “Формула 1”, тільки у мініатюрі. Будуть машини з електромоторами, з моторами внутрішнього згорання. Заїзди – по пів години, передбачені піт-стопи для заміни коліс та дозаправки. Учасники турніру мають можливість підвищити свій ранг та кваліфікацію, а також потенційно отримати звання майстра спорту, адже для цього потрібно виграти два Кубки України в різних містах на різних трасах», – розповідає організатор змагань Володимир Мельничук.

За його словами, до цього такі змагання проводили лише в Одесі, Києві та Харкові. На Львівщині мало хто займається саме радіокерованими автомоделями, тож на цьому турнірі нашу область представляють тільки Володимир і його син.

Змагання відбуваються з 9:00 до 18:00. А в неділю, 11 липня, серед дітей 10-15 років розіграють професійну автомодель TAMIYA TT-01. Для цього потрібно вподобати Facebook-сторінку Lviv RC Racing Club, вибрати опцію «піду на подію», поширити допис про розіграш на своїй сторінці до 10 липня, заповнити Google-форму. У неділю на 12:00 потрібно прийти зі своїм свідоцтвом про народження. Серед всіх дітей, які виконали умови, рандомно оберуть п’ятірку, яка буде змагатися в заїзді. Переможець отримає омріяне авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арена Львів залишається без футболу

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ