Юних львів’ян запрошують взяти участь в фотоконкурсі

фотоконкурсі
Опубліковано:

Фото: Ольга Боднаренко

 

Управління освіти Львівської міської ради закликає фотоаматорів віком 10-18 років надсилати свої світлини на міський фотоконкурс “Світанок міста Лева”. Заявки на конкурс-виставку прийматимуть до 18 травня, подати їх можна тут.

Для участі необхідно принести до 10 фоторобіт у Центр науково-технічної творчості учнівської молоді ЛМР на вул. Антоновича, 70. Умови конкурсу:

  • приймаються кольорові та чорно-білі фото розміром не менше 21х30см, і не більші 30х45 см, виконані будь-якою фототехнікою, не наклеєні на картон і не монтовані у паспарту;
  • від кожного учасника не більше 10 робіт;
  • на зворотньому боці фотографії вказати: назву роботи, прізвище та ім’я автора. До робіт додати заповнену анкету-заявку учасника та копію свідоцтва про народження або паспорта.

Роботи юних фотографів та фотографок оцінюватимуть в номінаціях: «Архітектура», «Пейзаж», «Портрет», «Жанрова фотографія», «Спорт», «Експериментальне фото», «Макрофото».

Також в управлінні освіти зазначили, що всі фотографії повинні бути подані в цифровому варіанті на диску СD у форматі JPEG, у натуральну величину з роздільною здатністю 300dpi та стисненням не менше 10. Додатково на диску конкурсанти мають вказати прізвище, ім’я та назву роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навчання просто неба для львів’ян в парку Залізна вода.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ