В Сихівському районі збудують IT Парк

збудують
Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Найбільший державний польський банк BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) надасть кредит в розмірі 81,5 млн євро на будівництво Innovation District IT Park. В рамках проєкту з’явиться технологічний парк з офісами, мультифункціональним центром та науковими лабораторіями.

Innovation District IT Park збудують на перетині вулиць Стрийська – Чмоли. Загальна вартість будівництва першої черги проєкту становить 136 мільйонів євро. Попередньо заплановане відкриття першої черги на другу половину 2023 року.

Працюватимуть над реалізацією проєкту локальний інвестор та найбільший ріал-естейт фонду світу, за підтримки і партнерства Львівського ІТ Кластеру. Генеральний підрядник — одна з найбільших будівельних компаній Польщі Unibep.

Натисніть на фото, щоб переглянути галерею:

 

 

«Ми дуже довго чекали на це рішення банку, результати стосовно цього кредиту інвестори проєкту очікували отримати ще в лютому 2020 року. Проте, вже тоді світові банки призупинили прийняття важливих фінансових рішень через ситуацію з настанням коронакризи. Проте, ми раді, що інвестори проєкту отримали позитивну відповідь від банку і з впевненістю можемо сказати, що проєкт рухається далі», – коментує Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Сихівському районі з’явиться ще один пункт базування ЕМД.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ