Поліція просить допомогти встановити обставини ДТП на вул. Зеленій

дтп
Опубліковано:

Фото: Поліція Львівської області

 

Поліція просить надати записи автомобільних відеореєстраторів водіїв, які проїжджали ділянкою вулиці Зеленої, 251 у Львові в період від 14 до 21 березня. Це потрібно для об’єктивного розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинув десятирічний хлопчик, причин, що призвели до трагедії, а також притягнення до відповідальності винних осіб та недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Як відомо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 березня близько 21.30. Як попередньо встановили правоохоронці, водій службового автомобіля «Mitsubishi L200» наїхав на каналізаційний люк, встановлений на проїзній частині дороги. Після наїзду кришка люку вилетіла з місця кріплення та влучила у лобове скло автомобіля «Acura MDX», який рухався зустрічною смугою.

Розбивши скло, кришка влучила у 10-річного хлопчика, який сидів на передньому пасажирському сидінні «Acura MDX», спричинивши тілесні ушкодження, від яких він помер на місці ДТП.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Записи відеореєстраторів просимо надавати слідчому Юрію Степаненку.

Адреса: м. Львів, вул. С. Бандери, 1 каб. 68., тел. 0673712278.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сихівському «Сільпо» продали зіпсовану рибу

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ