96 медиків Львівської МТГ, які перехворіли на COVID-19, отримають виплати

медики
Опубліковано:

Фото: 99.ua

 

Львівська міська рада виплатить матеріальні допомоги медикам Львівської ОТГ, які інфікувались коронавірусом. Таке рішення сьогодні, 9 лютого, прийняв виконавчий комітет ЛМР.

Матеріальну допомогу в розмірі 20 тисяч гривень отримають 96 медичних працівників. Попередньо, від початку пандемії, Львівська мерія виплатила матеріальну допомогу 1573 медпрацівникам. З яких 905 отримали допомогу по 10 тис. грн — лаборанти, лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри (ті, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на цю недугу); та 668 отримали допомогу по 20 тис. грн — це медики з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом.

Також у Львові під час карантину соціальні виплати можуть отримати ФОПи. Відповідну постанову «Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми» прийняли на засіданні Уряду 22 квітня 2020 року.

Отримати допомогу на дітей можуть ФОПи, які:

  • належать до І і ІІ групи платників єдиного податку, сплачували єдиний соціальний внесок (ЄСВ) та не мають податкових боргів;
  • зареєстрували свою підприємницьку діяльність до 2020 р.;
  • мають дітей до 10-ти років.

Подати документи на виплату допомоги можна згідно з місцем реєстрації або фактичного проживання. Це можна зробити як онлайн, на сайті Міністерства соціальної політики, так і офлайн, в паперовому форматі в ЦНАПі.

Потрібно надати:

– свідоцтво про народження дитини;

– паспорт громадянина України

– ідентифікаційний номер;

– довідка з Пенсійного фонду про те що ви є платником ЄСВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто має чистити від снігу прибудинкові території львів’ян?

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ