П’яний поліцейський скоїв ДТП у Сихівському районі

ДТП
Опубліковано:

Фото: Pitbull Lviv

 

Вчора, близько 19:00 на вул. Угорській, що в мікрорайоні Новий Львів, поліцейський, перебуваючи в нетверезому стані, скоїв ДТП. Про це повідомили на сторінці Поліції Львівської області у Фейсбук.

Як встановили поліцейські, водій автомобіля «Шкода», 39-річний працівник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, не дотримався бокового інтервалу та зіткнувся з автомобілем «Кіа», яким керував 43-річний мешканець Львова. Водій «Шкоди» керував своїм транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, після автозіткнення він здійснив спробу втечі.

Ніхто не постраждав, проте поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Після цього призначили службове розслідування, у результаті якого поліцейського звільнили з роботи.

Що цікаво, рік тому цьому працівнику оголосили подяку за оперативне встановлення місцезнаходження викраденого у Львові автомобіля BMW та особи викрадача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де збиратимуть лампи і термометри на Сихові

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ