Небайдужий врятував залишену на морозі собаку

зірочка, рятівник, зоозахисники
Опубліковано:

Фото: ЛаПоміч

 

Неподалік ТРЦ King Cross Leopolis трапилась жахлива ситуація. Домашню собаку Зірочку прив’язали до стовпа неподалік автобусної зупинки та залишили додавши записку.

19 січня в соцмережі Facebook з’явилось фото Зірочки та записки, яку залишив колишній господар. Собаку готові віддати будь-кому в “добрі руки”, вона щеплена, навчена, не кусається та охороняє дім, проте уже непотрібна господарям.

 

 

Перший, хто допоміг собаці, був Агельяров Віталій, який залишався з собакою та шукав допомогу для неї. Нею стала зоозахисна організація “ЛаПоміч – Paw Help”. У своєму вчорашньому дописі волонтери розповіли, що спочатку собака була прив’язана при вході в торговий центр, проте на неї ніхто не звертав увагу, а за кілька годин Зірочку прив’язали до стовпа на зупинці.

«Ніхто, певно, з тисяч відвідувачів, не допоміг їй! Всі поспішали в магазин. Вчора вона виявилась прив’язаною на автобусній зупинці неподалік Ашану. І ось тут Зірка натрапила на першу людину у своєму житті – Агельяров Віталій! Який не поїхав додому в Стрий, а залишився з нею і не відходячи, почав шукати допомогу для неї», – розповіли в дописі «ЛаПоміч – Paw Help».

 

 

Рятівник собаки розповів, що Зірочка була дуже налякана. Собака спокійно взяла їжу в Віталія, але не була голодна, її підгодовували люди. Коли тварину відв’язували зоозахисники, вона з переляку покусала трьох з них. Зараз собака знаходиться на перетримці в Яворівському районі та оговтується від цієї жахливої історії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські вчені розробляють додаток для моніторингу функції легень.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ