Додаток “1580 Львів” тепер доступний і користувачам Apple

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Для мешканців Львова, які користуються гаджетами Apple врешті став доступним додаток “1580 Львів”. Який ще з 2018 року могли завантажувати львів’яни, які користуються ОС Android. Цей застосунок є “Гарячою лінією міста Львова” в смартфоні. Додаток для ОС Android можна завантажити тут, а для власників Apple за цим посиланням.

В Play Market застосунок “1580 Львів” можна завантажити з 10 травня 2018 року, за майже три роки це зробили близько 6 тисяч мешканців Львова. Останнє оновлення додатку відбулось зовсім нещодавно, а саме 17 грудня 2020 року. Проте, в роботі застосунку нерідко з’являються проблеми з реєстрацією та функціонуванні в цілому. Сподіваємось, що в додатку на базі OC iOS неполадок в роботі буде значно менше.

В мерії розповіли, що з моменту запуску “1580 Львів” у них неодноразово запитували про запуск версії для Apple, але це було складно реалізувати через жорстокий контроль запуску нових додатків від органів влади та через відсутність офіційних представників компанії в Україні.

Директорка департаменту адмінпослуг ЛМР Валентина Бартошик розповіла, що особливістю роботи застосунку “Гаряча лінія” на смартфонах є проста реєстрація нового користувача, push-повідомлення від 1580, новий дизайн та зручна навігація.

Додамо, що чверть всіх звернень на «Гарячу лінію» надіслано саме за допомогою електронних сервісів 1580. Тобто, це звернення зареєстровані на оновленому порталі 1580 та у Facebook-групі «Гаряча лінія міста Львова», яка нараховує вже 80 тис. учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Арени “Львів” зробили ялинку з авто.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ