Які обмеження діятимуть на новорічні свята у місті

Опубліковано:

Фото: Твоє місто 

 

Цьогоріч новорічні свята у Львові відбудуться згідно з карантинними нормами. Велелюдних заходів не буде. Про це розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Місто готується відсвяткувати Новий рік та Різдво в особливих умовах. Але попри заходи безпеки, традиціями нехтувати не будуть.

“Наголошу, що місто відмовиться від проведення масштабних подій, як це було раніше, і закликаємо різноманітні організації також відмовитись від великих заходів. Натомість головний акцент буде на проведенні менших заходів в невеликих локаціях, які все одно дадуть змогу людям відчути дух Різдва Мова йде про встановлення різдвяної шопки, Дідуха, тощо”, – зазначає Андрій Москаленко.

Біля Оперного театру, як і зазвичай, стоятиме ялинка, її привезуть з села Опаки Дрогобицького району. Висота зеленої красуні – 18 метрів. Її встановлять 13 грудня, а засвітять 18. Інші символи свят, шопка та Дідух, теж будуть на видноті.

Поки остаточно не відомо чи буде на центральних вулицях Львова традиційна різдвяна ярмарка. Ймовірно, що її формат змінять. Ковзанка на площі Ринок працюватиме, проте згідно з карантинними обмеженнями вхід лише у масках, температурний скринінг та обмежена кількість людей. До кінця цього тижня льодову розвагу мають відкрити.

“Різдво скасувати неможливо, тому ми робимо все можливе, щоб свята у Львові пройшли безпечно. Всі мають спільну відповідальність за цінність людського життя”, — запевняє Андрій Москаленко.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ