В Сихівському районі планують подовжити вулицю

Опубліковано:

Фото: Варіянти

 

В Сихівському районі подовжать вулицю Луганську. Нова ділянка дороги має стати частиною середнього транспортного кільця у Львові та дещо розвантажити частину вулиці Володимира Великого, повідомляють у Твоє місто.

За проєктом ЛКП «Інститут просторового розвитку», вулиця Луганська матиме 4 кілометри. Вона проходитиме паралельно до колії по вул. Городоцькій під шляхопроводом на вул. Княгині Ольги. Таким чином не потрібно буде робити демонтаж уже існуючих споруд на відповідній частині дороги. Це зекономить час і кошти. Місто вже вивчає земельні питання.

“Вулиця мала би мати дві смуги руху, три на примиканнях до магістральних вулиць, до Княгині Ольги, Кульпарківської, Люблінської і до Городоцької,” – говорить Сергій Фіалковський, головний інженер проєктів ЛКП “Інститут просторового розвитку”.

Загалом такі зміни дозволять розвантажити надмірний трафік та зменшити потік центральними вулицями. Адже на вулицях Володимира Великого, Виговського та Городоцькій щоденні затори.

Замовником магістральних вyлиць є ЛKП «Львiвaвтoдoр». Спoчaткy ЛКП “Інститут просторового розвитку” планує оголосити тендер нa будівництво, опісля створити eскiзний прoєкт, а згодом oгoлoсити ще один тeндeр, проте цього разу нa прoєктyвaння. Згодом створять робочу документацію. Та лише після отримання документації, оголосять тeндeр нa бyдiвництвo. Тобто, подовження вулиці Луганської зaймe кілька рoкiв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові провели моніторинг курсуючого громадського транспорту.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ