У Львові скасували акцію “Миколай про тебе не забуде”

Опубліковано:

Фото: TV-4 

 

Вперше за 19 років у Львові скасували акцію “Миколая про тебе не забуде”. Організатори розповіли, що в час карантину та сезону ГРВІ небезпечно проводити акцію і вони були вимушені прийняти це рішення.

“Миколай про тебе не забуде” — масштабна благочинна акція, мета якої зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) дітям, які можуть залишитися без батьківської уваги та створити чарівну атмосферу свята. Організація акції щороку займає понад 3 місяці, до неї залучені тисячі людей, без яких її неможливо втілити у життя.

Через велику кількість волонтерів, яких потребує акція, неможливо виявляти та відправляти на самоізоляцію всіх, хто допомагав у ту чи іншу зміну на Фабриці святого Миколая.

“Також розуміємо, що можливе закриття шкіл, які допомагали нам зі збором подарунків, а великі приміщення, в яких зазвичай була розташована Фабрика святого Миколая, можуть бути переобладнані під госпіталі. Масові заходи теж, швидше за все, будуть обмежені, а наша акція саме такою і є,” — розповіли організатори акції в офіційному зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На стіні ліцею “Сихівський” створили новий мурал.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ