В УКУ створили чатбот, який консультує з питань кредитів

Опубліковано:

Фото: ЛМР

 

В Українському католицькому університеті створили чатбот “Клініцист Юрко”, який надає юридичну допомогу з питань кредитів. Завантажити який можна за посиланням.

З лютого 2020 року Юрклініка Школи права УКУ безкоштовно консультує щодо фінансових питань. Проаналізувавши звернення, які надходили від початку консультацій, у Юрклініці вирішили, що найчастіше люди потребують допомоги через проблеми з кредитами.

“Тому ми зібрали найпоширеніші питання, які виникали у наших клієнтів, і створили бот, який допомагатиме у вирішенні цих проблем”, – розповіла менеджерка Юридичної клініки Школи права УКУ Христина Ковцун.

Яку інформацію можна знайти у новому чатботі «Клініцист ЮрКо»: що потрібно знати перед тим, як оформити кредит, та на що звернути увагу, аби не потрапити у пастку; де перевірити інформацію про компанію, яка надає гроші; як дізнатися про розмір свого кредиту та перевірити чи дійсно він ваш; як реагувати на дзвінки колекторів та куди звертатися якщо вони погрожують; яку заяву подати, щоб не отримати штраф та пеню в період карантину.

Щоб отримати безкоштовну консультацію від Юрклініки Школи права УКУ — звертайтесь у Facebook або Viber, або Telegram.

Додамо, що бот запрограмований на найпоширеніші питань, якщо є потреба у індивідуальній консультації у складних ситуаціях, варто звернутися до Юридичної клініки.

Графік роботи: середа 09:00 — 18:00; четвер, п’ятниця: 09:00 — 14:00. Адреса: вул. Свєнціцького, 17, ауд. 127. Прийом здійснюють за попереднім записом у Viber, WhatsApp, Telegram: (063) 479 75 76. В умовах карантину, консультують онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Львівобленерго» починає прийоми за попереднім онлайн-записом.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ