26-літню одеситку намагались згвалтувати вул. Хуторівка

Опубліковано:

Фото: Патрульна поліції Львівської області

 

На вулиці Хуторівка, що в Сихівському районі, вночі невідомий хлопець напав на дівчину. Про це повідомили на офіційній фейсбук-сторінці Патрульної поліції у Львівській області. 

Інцидент трапився близько 4-ї години ранку, мешканка Одеси, яка приїхала до Львова на кілька днів, поверталася з весілля. 26-літня одеситка вийшла з авто на вулиці Хуторівка, прямуючи додому, де тимчасово мешкає, жінка помітила чоловіка, який приховує обличчя. Через кілька хвилин потерпіла зрозуміла, що він йде за нею.

Жінка пришвидшила ходу та вдала, що комусь телефонує. Проте, юнака, який її переслідував, це не зупинило і він напав на неї. Як розповіла жінка, невідомий намагався зґвалтувати її, проте відбиваючись сумочкою та пакетом, їй вдалось втекти.

Діставшись квартири жінка одразу ж зателефонувала на лінію 102.

За кілька хвилин після дзвінка потерпілої правоохоронці вирушили на місце події, обстежили прилеглі території та знайшли кривдника в сквері на вулиці Стрийській. Невідомим виявився 18-літній львів’янин, який є підсудним за скоєння іншого злочину, раніше хлопця затримували за крадіжки та грабежі.

На місце події прибула слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Потерпіла написала заяву. Наразі триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сихові зіштовхнулись два автомобілі.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ