На Сихові п’яний водій намагався дати хабар патрульним

Опубліковано:

Фото: Дивись.інфо

 

Уночі з 28 на 29 липня на проспекті Червоної Калини правоохоронці затримали п’яного водія, який намагався дати хабар патрульним. Про це повідомили на офіційній сторінці Патрульної поліції Львівської області в Фейсбук.

Патрулюючи Сихівський район поліцейські помітили, що в автомобіля Mercedes-Benz 508D несправні світлові прилади та зупинили водія. За кермом був 44-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці провели перевірку на місці, прилад Drager показав 2,13 проміле.

П’яний водій не хотів, щоб правоохоронці складали протокол та запропонував інспекторам 200 євро хабаря. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Правоохоронці склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову ч.1 ст.121 (Керування транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) КУпАП.

Додатково порушнику загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Сихівському районі демонтували незаконний МАФ.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ