Нацполіція вирішила посилити заходи безпеки в дев’яти регіонах України

Опубліковано:

Фото: Репортер

 

Керівництво Національної поліції України посилює заходи публічної безпеки та порядку на території декількох областей України. Зокрема на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Про це повідомили у пресцентрі МВС України.

Заходи здійснюються з метою своєчасного реагування на криміногенну ситуацію, недопущення дестабілізації оперативної обстановки, а також для виконання завдань із запобігання терористичних проявів. Для цього в громадських місцях у посиленому режимі перебуватимуть поліцейські наряди, до складу яких також увійшли військовослужбовці Національної гвардії України.

Правоохоронці патрулюватимуть вулиці населених пунктів, територію автостанцій і залізничних вокзалів. Крім того, на в’їздах та виїздах з обласних центрів виставлено мобільні пости. Поліцейські будуть перевіряти документи в підозрілих осіб та проводити поверхневий огляд на виявлення вибухових пристроїв тих транспортних засобів, які за зовнішніми ознаками не використовуються власниками тривалий час.

Особливу увагу правоохоронці звертатимуть на підозрілі речі та предмети (пакети, сумки, коробки, ящики), які можуть вміщати вибухонебезпечні матеріали та вибухові пристрої. Також, поліцейські в посиленому режимі забезпечують безпеку дорожнього руху на автошляхах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За перші пів року у Сихівському районі зареєстровано майже тисячу заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ