Потяги на Старому Сихові ходять, а людям зась?

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Протягом десятків років мешканці Старого Сихова, а саме вулиці Зеленої, змушені добиратись на роботу та навчання через нічим незахищені залізничні колії, якими проходять декілька потягів кожного дня.

У безвиході опинились мешканці вулиці Зелена, що знаходиться на Старому Сихові. Через відсутність будь-якої переправи через залізничні колії, люди змушені «перелізати» через рельси бажаючи зекономити пів години свого часу на добирання на роботу чи навчання. Однак, високий рівень небезпеки та два летальні випадки, що трапились на цій ділянці шляху, не зупиняють мешканців мікрорайону.

«Відколи себе пам’ятаю, я кожен ходив до школи через цю колію. Всі діти, що жили і живуть у цьому мікрорайоні Сихова не мають іншого виходу як переходити щодня через ці рельси. Навіть зараз тягати велосипед важкувато. Тим більше, коли в будь-який момент може проїжджати поїзд» – розказує Андрій, студент одного з Львівських ВНЗ.

 

 

Пані Лариса, мешканка району, розповідає, що два роки тому разом з мешканцями вулиці Зелена, зібрали понад сто підписів до Сихівської районної адміністрації з проханням облаштувати наземний або ж надземний перехід задля безпечної переправи через залізничні колії. Проте, отримали відмову, яка аргументувалась унеможливленням такого розміщення через близьке розташування цієї ділянки до залізничного переїзду та перону.

Ми спробували допомогти мешканцям із вирішенням цієї проблеми і написали звернення на гарячу лінію міста з проханням облаштувати наземний або ж надземний перехід у найбільш підходящому для цього місці. Так як, відрізок з залізничними коліями є великий і можна знайти альтернативу для безпечної переправи.

 

 

Будемо очікувати на зворотній зв’язок та сподіватись на швидке вирішення цієї проблеми, оскільки небезпека залишається як для дорослих так і для дітей.

Максим Скленар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова поліція України: про покликання та особливості роботи Сихівського райвідділу.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ