На вулиці Трильовського ліквідовують прорив тепломережі

Опубліковано:

Фото: ЛМР

 

Сьогодні, 25 червня ЛМКП «Львівтеплоенерго» ліквідує порив тепломережі на вул. Трильовського. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Роботи проводять у прохідному каналі до ЦТП № 17. На місці прориву ремонтна бригада відкачує воду з теплового каналу, вирізає стару трубу, де раніше були прориви. Згодом комунальники проводитимуть заміну старих труб на нові.

За словами начальника Району магістральних теплових мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго» Василя Вусика, ремонтні роботи проводяться у складних умовах, адже відбуваються під землею.

«Хочу відзначити, що це досить складні роботи, адже мережа під землею, і що витягувати старі, що встановлювати нові труби, доведеться роботи фактично вручну, протягуючи їх через теплову камеру. У такий спосіб треба замінити 90 м труби”, — розповів Василь Вусик.

Додамо, що від початку проведення гідравлічних випробувань і до сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» зафіксувало 19 поривів на трубопроводах Сихівського району. А загалом у Львові від початку проведення гідравлічних робіт цього місяця на теплових мережах від ТЕЦ-1 зафіксували 61 порив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівельну компанію “Новий Львів” оштрафували за неправдиву інформацію

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ