Мерія скерувала близько 450 млн гривень на допомогу для бійців АТО

Опубліковано:
Ukrainian troops are pictured near the eastern Ukrainian town of Seversk July 12, 2014. REUTERS/Gleb Garanich

Фото: 112 Україна

 

На допомоги, пільги й виплати бійцям АТО/ООС з бюджету Львова уже скеровано близько 430 млн грн. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Від серпня 2014 року у Львові діє «Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей — мешканців м. Львова». Ця програма передбачає 20 видів допомог і послуг для тих, хто потребує. В тому числі, одноразова матеріальна допомога захисникам, що потребують дороговартісного лікування, одноразова матеріальна допомога на оздоровлення дітей учасників АТО, виплати батькам загиблих героїв АТО.

«Загалом упродовж дії програми 21 819 осіб отримали різного роду допомог, у тому числі пільг на оплату ЖКП, та соціальних послуг на загальну суму майже 99 млн грн”, — повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови з гуманітарних питань.

Від започаткування у 2015 році програми «Про захист інтересів учасників антитерористичної операції» виплати отримали 3 319 бійців. З бюджету міста уже скерували 331,9 млн грн. Фу до 2022 року включно, на її фінансування передбачено 600 млн грн.

Додамо, що у Львові заразі мешкає понад 6 930 учасників АТО / ООС, з них 489 люди з інвалідністю внаслідок війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сихів в деталях. Частина 2.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ