На Сихові затримали чоловіка, який пограбував жінку в автобусі

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

У Львові взяли під варту раніше неодноразово судимого львів’янина, який пограбував пасажирку маршрутного таксі. Про це повідомляє поліція Львівської області.

У Сихівський відділ поліції 29 травня о 19.20 надійшло повідомлення про пограбування пасажирки маршрутного автобуса на проспекті Червоної Калини.

“На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, зловмисник заволодів рюкзаком пасажирки – 40-річної львів’янки та намагався втекти. Водій маршрутки №47а спробував наздогнати чоловіка, проте це йому не вдалось. Втікаючи, зловмисник викинув рюкзак, який водій повернув жінці”, — розповіли у пресслужбі поліції. 

Як встановили правоохоронці, до вчинення злочину причетний 36-річний львів’янин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і на цей час перебуває на випробувальному терміні. 

Слідчі повідомили йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ст.15 (замах на злочин) ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ