На пр.Червоної Калини вчора одна за одною сталось дві аварії

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Неспокійною видалась неділя, 24 травня на Сихові. Одразу два ДТП з різницею в часі у дві години трапилось на проспекті Червоної Калини.

Вчора близько 16:15 на проспекті Червоної Калини, 46, молода львів’янка не впоралась з керуванням. Автомобіль Nissan Juke протаранив огорожу та зіткнувся з бетонною електроопорою. Від сили удару стовп тріснув і похилився.

“Відомо, що львів’янка 1999 року народження їхала проспектом Червоної Калини. Водійка втратила керування машиною, заїхала в огорожу і знесла бетонну електроопору. Львів’янка в аварії не постраждала, у машині спрацювали подушки безпеки”, — повідомили у патрульній поліції.

Правоохоронці, які прибули на місце ДТП склали на водійку протокол за порушення правил дорожнього руху. Водійка може заплатити 340 грн штрафу. 

 

Цього ж дня приблизно о 18:40 на пр.Червоної Калини, неподалік від Храму Різдва Пресвятої Богородиці, сталась інша ДТП за участю двох автомобілів. Цього разу дорогу не поділили між собою Лексус та Деу. Постраждалих на місці події не було. 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ