Центр обслуговування платників податків у Львові приймає громадян за попереднім записом

Опубліковано:

Фото: Главком

 

В рамках пом’якшення карантинних обмежень у Львові з 19 травня частково відновлено роботу центрів обслуговування платників податків. Про це повідомили на сайті Територіальних органів ДФС у Львівській області.

Прийом платників податків відбувається за попереднім записом виключно для надання невідкладних послуг. При гострій потребі в отриманні послуг, платник податків може записатися за контактними номерами у консультанта-модератора, чи у спеціалістів за напрямками.

Також є можливість надсилати кореспонденцію на адресу Головного управління ДПС у Львівській області 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, або у сканованому вигляді електронною поштою на адресу:  lv.official@tax.gov.ua, або через Електронний кабінет.

За гострої потреби кореспонденцію можна залишити, дотримуючись вимог індивідуального захисту (маска, рукавиці тощо), у відповідних ящиках, які знаходяться в центрах обслуговування платників.

Електронні скриньки для надсилання мешканцями письмових звернень у вигляді сканкопій або фотокопій через засоби електронного зв’язку:

  • електронна адреса: lv.appeal@tax.gov.ua.
  • для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання електронного цифрового підпису: idd@tax.gov.ua.

Електронна пошта для консультацій клієнтів у відділі реєстрації користувачів при ГУ ДПС у Львівській області управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС: cskra_13@ukr.net.

Контактна інформація щодо отримання адміністративних та інших послуг у ЦОПах м. Львова, та для попереднього запису платників (у разі нагальної потреби в отриманні таких послуг) за адресою вул. Стрийська, 35, м. Львів, 79003

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд дозволив проведення спортивних змагань з 22 травня.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ