Біля Арени Львів запрацював автокінотеатр: репортаж з першого кіносеансу

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Вчора, 14 травня наші кореспонденти побували на першому кінопоказі автокінотеатру “KINOLIFE Cinema” біля Арени Львів.

Такий трохи незвичний для України та дуже популярний формат перегляду фільмів давно популярний у США. Перший автокінотеатр у світі з’явився саме там, ще у далекому 1933 році. Тоді підприємливий американець Річард Холлінсхед влаштував автокінотеатр прямо у дворі свого будинку. А вже у 50-х роках минулого століття таке дозвілля стало масовим у Американських Штатах.

 

 

Що ж до автокінотеатру “KINOLIFE Cinema”, то зараз це чудова альтернатива для усіх, хто дуже скучив за кіно під час карантину. Перебування у власному автомобілі максимально обмежує спілкування з іншими глядачами, окрім тих, з ким ти разом приїхав.

 

 

Усі маніпуляції з квитками та іншим обслуговуванням роботи майданчика проходять згідно норм дотримання карантину, зберігається дистанція та безпека при спілкуванні з персоналом. Ми випробували навіть кур’єрську доставку їжі, яка є на території закладу. Оплатити замовлення можна через інтернет, або за безготівковим розрахунком, усі продукти ретельно запаковані, кур’єри в масках та рукавичках, як і решту персоналу автокінотеатру. Ну і так – було смачно (ми спробували нагетси і соус).

 

 

Що ж до самого перегляду фільму, то тут можемо сказати наступне: після заходу сонця видимість екрану через вікно автівки достатньо хороша, звук ретранслюється на ваші динаміки через радіоприймач, ви самі регулюєте зручний для вас рівень звуку, час від часу варто вмикати трішки мотор автівки, щоб не сів акумулятор. Тобто технічно дивитися кіно досить зручно.

 

 

Що ж до самої атмосфери, то це схоже на незвичайну пригоду під гаслом «щось новеньке». Заїжджаєш на парковку, обираєш місце, налаштовуєш необхідну хвилю у радіо. Також ми оцінили усі переваги спілкування, коли ви у своїй автівці: ви можете сміятись, коментувати, вільно спілкуватись між собою, розмовляти навіть по телефону (при нагальній потребі) і при цьому ви не заважаєте іншим глядачам «у залі». Усі необхідні вам речі, їжа чи напої теж з вами і ви абсолютно вільно їх використовуєте в межах свого авто. Напевно, усім кінолюбителям варто хоча б раз спробувати це!

 

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ