Ексдиректору Львівського бронетанкового заводу оголосили вирок суду

Опубліковано:

Фото: Слово і діло

 

Вчора, 7 травня Вищий антикорупційний суд оприлюднив вирок ексдиректору Львівського бронетанкового заводу щодо справи про подання недостовірних відомостей у декларації доходів за 2017/2018 роки. Про це повідомили у пресслужбі спеціальної антикорупційної прокуратури.

У грудні 2019 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала справу Романа Тимківа до Вищого антикорупційного суду. Ексдиректор Львівського бронетанкового заводу визнав свою провину та підписав угоду з прокурором.

«За узгодженням сторін йому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 тис. гривень з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з управлінням державними підприємствами, на строк 3 роки», – повідомили у пресслужбі САП.

Як з’ясували у НАБУ, ексдиректор ЛБТЗ умисно не вказав  у деклараціях право користування квартирою у Відні (Австрія) вартістю 381 тис. євро, яка належить його дружині. Також посадовець не зазначив у деклараціях власну компанію, зареєстровану на території Белізу зі статутним капіталом 50 тис. доларів США

Також Романа Тимківа звинувачують у розтраті державних коштів під час закупівлі військового майна. Але Вищий антикорупційний суд ще не виніс вирок у цій справі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський бронетанковий завод передав на потреби Міноборони чергову партію модернізованих танків.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ