“Акордами Сходу” — в пам’ять про мужність та відвагу українських воїнів

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

9 травня 2020 року соціальна спільнота Діємо разом запрошує на онлайн-концерт «Акордами Сходу».

Війна – це завжди про біль, про втрату, але ще й про силу та мужність тих, хто захищає свою землю, своїх рідних, свою свободу. Проєкт «Акордами Сходу» покликаний згадати всіх тих мужніх воїнів, котрі загинули у боротьбі за Україну, тоді і тепер.

9 травня о 15:00 на Facebook-сторінці  Діємо разом через музику та вірші спільно із Зоряною Коновалець, Орестом Залізняком, Генадієм Пересвітом, Ігорем Шолтисом (Шульц) та Іриною Рубець згадаємо тих, хто боронив нашу країну.

Зоряна Коновалець – учасниця Революції Гідності, волонтерка, виконавиця оновленої версії Гімн Українських Націоналістів;

Ігор Шолтис (Шульц) – боєць Добровольчого батальйону ОУН, поранений в 2015-му році, інвалід війни 2-ї групи;

Орест Залізняк – боєць добровольчого формування «Карпатська Січ», член формування «Сокіл»;

Генадій Пересвіт – волонтер, автор та виконавець пісень про російсько-українську війну;

Ірина Рубець – юристка, волонтерка та відома сучасна львівська поетеса.

Пряма трансляція концерту відбуватиметься на сторінці Діємо разом у мережі Facebook.

«Події останніх тижнів, через загрозу коронавірусу, заставили весь світ зупинитися і затаїти подих. Але війна на Сході нашої держави продовжується. Ми почали ретельно рахувати тих, хто помер від COVID-19 і мимоволі забули про щоденні втрати тих, хто зараз віддає життя за Україну. Ця війна принесла нам багато болю, тривоги і смутку, але українці завжди були дуже творчою нацією. У своїх піснях, віршах вони залишали в історії визначні події та свої справжні почуття. Тому такий концерт є дуже важливим для усіх нас. Він створений дуже талановитими людьми, їх творчість йде від серця і від їхнього власного досвіду на цій війні. Цей концерт нагадує нам про речі, які не варто, не сміємо забувати навіть на день. Запрошуємо усіх!», – координатор концерту, голова ГО «Сихів.Медіа» Тарас Репицький.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ