Львівський бронетанковий завод передав на потреби Міноборони чергову партію модернізованих танків

Опубліковано:

Фото: tank.lviv.ua

 

Львівський бронетанковий завод передав для потреб Міноборони партію з 4 танків Т-64 та 2 танків Т-72. Про це  повідомили в пресслужбі ДК Укроборонпром.

Цією партією з 6 одиниць танків Львівський бронетанковий завод, який знаходиться по вул. Стрийська, 73, успішно завершив черговий контракт під державні гарантії з Міноборони України і тепер очікує на новий. ЛБТЗ — єдине вітчизняне підприємство, у якого держава закуповує такий вид техніки.

“Частину бронетехніки нам довелось відновлювати в умовах карантинних обмежень, проте ми в стислі строки здійснили всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу на ЛБТЗ, як результат, нам вдалося якісно організувати роботу та вчасно передати військовим бронетехніку”, – розповів директор ДП “Львівський БТЗ” Віктор Андрощук.

Додамо, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро підприємства проводить капітальний ремонт та модернізацію інших видів гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транспорт у Львові до кінця місяця працюватиме в режимі спецперевезень.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ