Львівський окружний суд дозволив будівництво сміттєпереробного заводу в місті

Опубліковано:

Фото: ЛМР

 

Вчора, 22 квітня Львівський окружний адміністративний суд закрив провадження щодо визнання протиправним рішення про будівництво сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій. Про це повідомили на сайті ЛМР.

«Разом із тим суд скасував заходи забезпечення позову, зокрема, призупинення вищезгаданого рішення виконавчого комітету. Тобто наразі немає підстав для обмеження дії містобудівних умов та обмежень. Таке рішення обумовлене тим, що суд не встановив порушень прав позивача, необхідних для захисту в порядку адміністративного судочинства», — розповіли у ЛКП «Зелене місто».

Також у ЛКП «Зелене місто» повідомили, що зараз тривають підготовчі роботи до будівництва сміттєпереробного комплексу на вул. Пластовій. Розпочати будівництво сміттєпереробного комплексу біля очисних споруд «Львівводоканалу» на вул. Пластовій, 13 мають у 2020 році.

Потужність майбутнього заводу – 240 тис. тонн відходів на рік при двозмінній роботі. Новий сміттєпереробний комплекс має забезпечувати потреби міста. Частка залишкових відходів комплексу становитиме не менше 30%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд дозволив донорам крові користуватись громадським транспортом.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ