У Сихівському районі озеро у смітті та фекаліях. ФОТО

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

У Львові закликають міську владу очистити озера у Сихівському районі від сміття та каналізаційних стоків. Відповідне звернення на «Гарячу лінію міста Львова» скерувала мешканка Natalia Pavelko.

Як зазначається у зверненні, озера, що розташовані неподалік вулиць Росиста, Райдужна та Манастирського затягнулись фекаліями, які спричиняють сморід. Адже каналізаційні відходи стікають просто у воду.

«Чистка та облагородження озера були закладені у бюджеті 2018-2019 Сихівської районної адміністрації. Але цього ніхто не зробив. Всього за тиждень половину озерця затягнуто в фекаліях, сморід стоїть неможливий! На даному озері оселились та погніздились дикі качки, через викиди у воду вони навіть не мають де плавати», – зазначила у дописі під світлинами з місця події Natalia Pavelko.

 

 

Мешканці прилеглої території вже не перший раз скаржаться на занедбану територію навколо озера. Тут розкидане будівельне сміття та різний непотріб, який при вітрі розлітається прямо до помешкань жителів району.

 

 

На фотографіях видно, що біля озера гуляють не тільки дорослі, а й діти. А також на озеро прилітають дикі качки, які не мають місця плавати та будувати гнізда.

 

 

Після того, як нещодавно наш фотокореспондент зробив фотографії озера, міська влада вирішила почистити територію і зробили це в оригінальній спосіб — присипали сміття землею. У “Львівводоканал” повідомили, що працівники проведуть обстеження території до 24 квітня, 2020 року. Проте що робитимуть із каналізацією поки що невідомо, ми і надалі стежитимемо за ситуацією. 

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ