Онлайн-уроки і що про це думають львівські школярі

Опубліковано:

Фото: bez-tabu.com.ua

 

Тема навчання на карантині зачепила усі українські сім’ї з дітьми шкільного віку. Це стало приводом для мемів, жартів, суперечок і різноголосся думок. Про онлайн-уроки говорять практично усі: батьки, вчителі, депутати та інші чиновники. А ми вирішили дізнатися думку самих школярів і допоміг нам у цьому наш юний кореспондент Андрій Чорний. Він зібрав для нас коментарі своїх знайомих шкільного віку.

«На мою думку, уроки цікаві. Мені подобається Математики, Українська мова, Історія, і звісно, Руханка. Руханка надзвичайно класна. Але теми з Математики ми ще не проходили і вчимо наразі іншу. Теми з Української мови, Географії і інших предметів вже вчили до карантину. Виходить, що ми написали контрольну з Географії, а на уроці розказують про теми, які були 2-3 параграфи назад. Англійська, як на мене, дуже примітивна. Але вчителі розказують цікаво і доступно». Андрій, 6 клас.

«Зазвичай я дивлюся відеоуроки з телефону через Ютуб у прямому ефірі. Дуже класно проводиться урок Англійської мови, але мені не подобається урок Української мови, бо вчитель пояснює все дуже довго і нудно». Ярослав, 6 клас.

«Мені подобаються майже усі уроки , крім Біології бо дуже нудно розповідають , Алгебру і Геометрію навпаки викладають дуже чітко і зрозуміло». 8 клас, Ангеліна.

«Подобаються уроки біології і української мови. Дивлюся на каналі Zoom. Замість Руханки часом йде реклама». Денис, 6 клас.

«Дивлюся по телевізору, подобається якість та цікавість уроків, та деколи вчителі роблять дурні помилки». Максим, 9 клас.

«Пояснили доступніше ніж на уроках в моїй школі. Хімію зрозумів ліпше, ніж у школі». 7 клас, Вітя.

«Дивлюся на телеканалі «Індиго». Мені сподобалась не тільки Фізика а ще Хімія, Історія Всесвітня, Географія и Українська мова. А не сподобались Історія України, Геометрія і Алгебра, Біологія і Англійська. Вони реально нудні». Аліна,8 клас.

«Дивлюся відеоуроки на телеканалі Zoom мені подобаються всі уроки, але найбільше мені подобаються Українська мова і Математика. Окреме дякую хочу сказати цим вчителям». Юра,  6 клас.

Як бачимо, думки школярів розділилися. Можливо, це пов’язано з тим, що у когось були улюблені предмети ще до карантину, або хтось сумує за звичайними уроками. А що ваші школярі про це думають?

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ